Dom za stare "Terza Eta" - Priboj

Posedujemo LICENCU Ministarstva za rad po rešenju br.: 022-02-0008512015-19 od 05.10.2015.godine.    

Od izuzetnog značaja za sve naše korisnike su prvenstveno društvene aktivnosti i razonoda, a sve to u cilju da se naši korisnici osećaju kao kod svoje kuće.

Organizovanje izleta, slavljenje rođendana, društvenih događaja i praznika, redovne šetnje, daju pozitivnu atmosferu i ulepšavaju sliku našeg doma. 

Ogromno dvorište ispunjeno zelenilom i prostrana terasa, ulepšavaju našim korisnicima dane provedene u domu, omogućavajući im da veliki deo vremena, tokom sunčanih dana, provode u šetnji i na čistom vazduhu.

U skladu sa njihovim željama, mogućnostima i interesovanjima, korisnici se uključuju u razne društvene aktivnosti, poput čitanja štampe, gledanje TV, društvenih igara i aktivnosti zabavno-edukativnog sadržaja.

Velika pažnja poklanja se edukativnim, kulturnim i zabavnim sadržajima, organizovanim od strane stalno zaposlenog socijalnog radnika, kako bi se život naših korisnika u domu duhovno obogatio. 

Video

 

FaceBook

97
Lеžаја
1675
Površina objekta
4000
Površina uređenog dvorišta

Facebook

O domu za stare

Objekat je površine 1675 m2, sa tri etaže, kapaciteta 97 lеžаја. Posedujemo HD video nadzor, WiFi internet, namenski bešumni lift.

Svaka soba je opremljena: LED televizorom i kablovskom televizijom, prilagođenim kupatilom, sistemom pozivanja medicinskog osoblja, centralnim grejanjem, telefonom. 

Kontakt

Adresa: IV Sandžačke brigade bb, Mramorije, Priboj

Email: terzaeta.pb@gmail.com

Tel: 033-24-49-095

Radno vreme: 00-24h